Resultaten voor woordenboek online

 
 
woordenboek online
 
woordenboek
Lo Cascio Dizionario online Woordenboek Italiaans-Nederlands.
Je kunt op verschillende manieren zoeken binnen het woordenboek.Het is niet alleen een naslagwerk, maar je kunt ook spelenderwijs woorden en uitdrukkingen leren. De vele verklaringen en voorbeeldzinnen maken duidelijk hoe je het woordenboek kunt inzetten. Het online abonnement bestaat ook voor het woordenboek Nederlands-Italiaans en voor het eentalige, bijzonder uitgebreide Combinatiewoordenboek.
lening simuleren
Contracteranto: een online woordenboek van werkgerelateerde terminologie Attentia.
Contracteranto vormt een efficiënt hulpmiddel om werkinstructies te vertalen voor buitenlandse arbeiders en zo om een voor een betere communicatie te zorgen met anderstalige werkkrachten. Contracteranto is een online meertalig woordenboek met werkgerelateerde terminologie en veiligheidsgerelateerde termen. Het instrument werd ontwikkeld door experts uit verschillende sectoren.
SEO
Voorbeeld APA-stijl: Woordenboek SCRiBBR.
Om een begrip/woord in je scriptie te definiëren kun je een woordenboek gebruiken. De APA-stijl heeft voor het vermelden een woordenboek twee verschillende notaties. Bij een bronvermelding van een woordenboek is onderscheid tussen een online en een gedrukt woordenboek. Gedrukt woordenboek APA-format.
Cofidis
MTA SZTAKI: Nederlands-Hongaars, Hongaars-Nederlands Online Woordenboek.
Tomi készítette el pár hónapja a SZTAKiPhone szótárat, ami a SZTAKI Szótár iPhone-ra optimalizált webes változata, amit maga Steve Jobs is imád. Tominak azért engedtük mindezt, mert a Tomi ers, és megfenyegetett minket, mi pedig féltünk, ráadásul az iPhone az nagyon LOL meg XD, ugyebár.
auto verkopen
Dikke Van Dale voortaan ook online te raadplegen Boeken Knack.
De Dikke Van Dale Online bevat alle woorden uit de veertiende editie van de papieren Dikke Van Dale, aangevuld met alle nieuwe woorden uit de Van Dale Jaarboeken taal. Het gaat in totaal om 280.126 trefwoorden. Het woordenboek wordt bovendien regelmatig geactualiseerd. In de online-editie van het woordenboek kan niet alleen in een alfabetische trefwoordenlijst gezocht worden, het is ook mogelijk om te zoeken in de volledige tekst van het woordenboek.
Taxi Charleroi Airport
Untitled. Untitled.
Maar in de komende weken gaat u zien hoe deze pagina gestaag groeit met de volgende inhoud.: Limburgs woordenboek online. Plaatselijke woordenboeken online. Limburgse spreekwoorden en idioom. Boeken, CD's' en software. Zelf woorden toevoegen aan het Algemeen Limburgs Woordenboek of aan een plaatselijk woordenboek.
inbouw pelletkachel prijs
Woordenboek online vertaling bab.la.
Als je een snelle, eenvoudige vertaling nodig hebt, kan je de bab.la-woordenboeken gebruiken; als je een taalprofessional bent en je hebt behoefte aan wat hulp bij specifiekere terminologie, kan je onze bab.la-woordenboek ook gebruiken. Een snelgroeiend online woordenboek. Op dit moment bieden we 44 bab.la online woordenboeken aan.
Woordenboeken Bibliotheken Odisee.
Van Dale onlinewoordenboeken Bevat Van Dale Groot Woordenboek van de Nederlandse taal én Van Dale Grote vertaalwoordenboeken Nederlands Deutsch English Español Français Italiano Português / Consists of Van Dale Groot Woordenboek van de Nederlandse taal and Van Dale Grote vertaalwoordenboeken Nederlands Deutsch English Español Français Italiano Português off-campus.
Gratis woordenboek Van Dale.
Typ een woord zonder accenten in de bovenstaande balk en kies de juiste taalcombinatie om te zoeken. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Wil je geen reclame en meer woorden kunnen opzoeken? Probeer gratis Van Dale Online.

Contacteer ons