Resultaten voor vertalen van nederlands naar frans

 
 
vertalen van nederlands naar frans
 
Frans grammatica: de conditionnel, futur en passé composé Educatie en School: Taal.
zijn in het Nederlands être in het Frans. Gebruik je avoir, dan ben je na het opschrijven van hulpwerkwoord en voltooid deelwoord klaar. In het geval van être kun je te maken hebben met een extra uitgang achter het voltooid deelwoord. Dat is de zogenaamde être-regel. Als een werkwoord met être wordt vervoegd, kan er een extra letter achter het voltooid deelwoord komen, je moet hiervoor naar het onderwerp kijken.
vertalen van nederlands naar duits zinnen
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
vertalen google
Zeehond in het Frans vertaald uit het Nederlands.
rob van de Phocidaefamilie, vertoeft in de noordelijke zeeën en maakt een blaffend geluid. zoologienocat1 Une des espèces de mammifères carnivore s marins au corps fusiforme, aux membres antérieurs, très courts, transformés en palettes natatoires et aux membres postérieurs qui ne peuvent se replier sous le ventre. phoque zeehond; rob; zeerob. Cross Translation: From To Via. Seehund Zoologie: Vertreter der zu den Hundsrobben gehörende Tierart. Computer vertaling door derden.: Home Woordenboeken Over Feedback SiteInfo. Uw gratis, snelle en simpele vertaal woordenboek.
frans bauer ahoy
Ancienne Belgique Officiële site.
Bestel nu al je drankjetons. Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar. AB Nieuwsbrief Maak je inbox muzikaler! Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van nieuwe concerten, lezingen en sessies.
autolening
WikipediaTaalcafé: Wikipedia.
De Taalunie stelt dat het kan, niet dat het moet, de keuze is wmb aan de schrijver. Omdat er verschillende Engelse systemen bestaan is het een optie de stijlgids van de Engelse Wikipedia te vertalen en naar smaak aan te passen.
Goedkoop vertaalbureau Frans Goedkoopvertalen.org.
Vertalingen van en naar het Frans. Bij Goedkoop vertalen kunt u terecht voor al uw vertalingen van en naar het Frans. Brochures of juridische teksten zijn geen enkel probleem voor ons. Moet uw complete website vertaald worden met het oog op vindbaarheid in de zoekmachines?
Google Translate.
Bulgaars vertaalbureau Top prijs-kwaliteit Bulgaarse vertalingen.
Onze Bulgaarse vertalers kunnen voor jou van en naar het Bulgaars vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Bulgaarse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Bulgaars vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect. Bulgaars Nederlands, Nederlands Bulgaars, Duits Bulgaars, Bulgaars Duits en Frans Bulgaars zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Bulgaarse vertalers dagelijks tegenkomen.
Kijk onbeperkt series en films Videoland.com.
Je kan eenvoudig op elk moment online opzeggen. Als je binnen de proefperiode van 14 dagen opzegt, kun je blijven kijken tot de proefperiode is afgelopen en wordt er niets in rekening gebracht. Lees alle antwoorden op je vragen op onze hulppagina. Op welke apparaten kan ik Videoland kijken? Op welke apparaten kan ik Videoland kijken? Je kijkt naar Videoland via je laptop, telefoon, tablet, tv of met Apple TV, Chromecast en PlayStation.

Contacteer ons