Meer resultaten voor woordenboek online

 
 
woordenboek online
 
Puzzelclub Kruiswoordraadsel Speel gratis online kruiswoordraadsels.
Wil je na je 5 gratis puzzels meer, maak dan gebruik van ons uniek 1 euro aanbod en geniet van onbeperkt puzzelplezier! 1 Kruiswoordraadsel pakket 1. 2 Kruiswoordraadsel pakket 2. 3 Kruiswoordraadsel pakket 3. 4 Kruiswoordraadsel pakket 4. 5 Kruiswoordraadsel pakket 5.
Online uitspraak-woordenboek Compucated.be.
Je kan zelfs een online recorder gebruiken, je hebt enkel een microfoon nodig. Heb je een heldere en goeie uitspraak, waarop wacht je dan nog er zijn nog heel wat nederlandstalige woorden toe te voegen! Als je dit bericht interessant vond, voel je dan vrij om een reactie te geven of jezelf in te schrijven en nieuwe berichten te lezen in jouw favoriete RSS-reader. Comment by morsal on 03/01/2010 @ 2215.: Geachte heer/ mevrouw., Ik ben ook opzoek naar een woordenboek waar ik de betekenis van de Nederlandsewoorden kan zoeken maar ook de uitspraak van die woorden kan luisteren.
Online Zweeds-Nederlands woordenboek.
Svensk version Woordenboek home Tekstvertaling Info Zweedse woordvormen Statistieken Forums Mobiel. Dit online woordenboek heeft een woordenschat van 20 duizend Zweedse en 21 duizend Nederlandse woorden. Inclusief de vervoegingen en verbuigingen meervoud, verleden tijd enz. van de Zweedse woordstammen levert dat maar liefst 85 duizend Zweedse ingangen.
online woordenboek online Zoeken woordenboek Leermiddelen Zoeken KlasCement. Leermiddelen KlasCement.
Dit woordenboek bevat ruim 40000 veelgebruikte woorden uit de Nederlandse taal. Van 12000 basiswoorden worden de verschillende betekenissen gegeven. Per betekenis worden voorbeelden van het gebruik, synoniemen en tegenstellingen. 0 3 1560. Klikwoordenboek: Vertaling en voorbeelden. Toegevoegd door Joost Dancet Website. Laatst aangepast op 18.06.2018. Site waar een vertaalwoordenboek naast een verklarend woordenboek staat op één pagina. Zo zien leerlingen ook voorbeeldzinnen en worden ze gestimuleerd om een verklarend woordenboek te gebruiken. Standaard krijg je Engelse. 7 5 7431. Abkürzungen: Online woordenboek.
Zoeken ANW ANW Woordenboek. Algemeen Nederlands Woordenboek.
Woorden of betekenissen die ooit in het Nederlands bestonden maar nu verdwenen zijn in de webrubriek Terug in de taal. Terug in de taal. Alles weten over het Nederlands? Schrijf je in voor de gratis digitale nieuwsbrief van het Instituut voor de Nederlandse Taal.
wat is een goed woordenboek? Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat zijn goede Nederlandse woordenboeken? En welke kun je gratis online vinden? De onderstaande woordenboeken gebruikt de Taaladviesdienst van Onze Taal zelf vaak. De vetgedrukte zijn onze favoriete bronnen. Vertaalwoordenboeken en woordenboeken voor kinderen/jongeren laten we buiten beschouwing. Mis je een woordenboek dat volgens jou wel goed is? Laat het ons weten via e-mail. Algemene woordenboeken papier. Prisma groot woordenboek Nederlands. Van Dale o.a. Groot woordenboek van de Nederlandse taal ook wel de Dikke Van Dale, Van Dale Hedendaags Nederlands en Koenen Woordenboek Nederlands.

Dit is de online editie van het woordenboek Grieks/Nederlands, een lexicon op Oudgriekse teksten van Homerus tot in de 2e eeuw n. Chr, onder hoofdredactie van Ineke Sluiter., Albert Rijksbaron en Ton Kessels. 2017: na de letters Beta, Gamma, Zeta, Pi, Sigma en delen van Alfa en Delta, zijn nu ook de hoofdwoorden die beginnen met de letters Kappa en Psi toegevoegd!
Mijn Eigen Woordenboek, tool voor online woordenschatontwikkeling.
De gratis aan te vragen webbased tool Mijn Eigen Woordenboek is een online woordenboek dat de taalverwerving van leerlingen actief stimuleert. Leerlingen en leraren in de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs kunnen het woordenboek zelf samenstellen.
Online WOORDENBOEK VAN DALE MIDDELGROOT NEDERLANDS kopen / bestellen.
Woorden en kantoorboeken. WOORDENBOEK VAN DALE MIDDELGROOT NEDERLANDS. WOORDENBOEK VAN DALE MIDDELGROOT NEDERLANDS. WOORDENBOEK VAN DALE MIDDELGROOT NEDERLANDS. Review dit product als eerste. Verpakt per: STUKS. Levertijd: 1-3 werkdagen Grote aantallen? Vraag dan naar een zakelijke offerte. Nederlands bekendste woordenboek.
online woordenboek Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Ik stel voor dat jij een online woordenboek raadpleegt voor de betekenis van dat woord. Je vous suggère de consulter un dictionnaire en ligne sur la signification de ce mot. sur la signification de ce mot." Engels Pools Online Woordenboek.

Contacteer ons