Op zoek naar woordenboek engels nederlands online?

 
 
woordenboek engels nederlands online
 
Gratis woordenboek Van Dale.
transl a te 1 vertalen: translate a sentence from English into Dutch een zin uit het Engels in het Nederlands vertalen 2 interpreteren, uitleggen, vertolken 3 omzetten, omvormen ook biologie: translate ideas into actions ideeën in daden omzetten. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
traplift
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek.
leningen
Online woordenboek Engels Webwijzer.
Kijk voor online vertaalmachines op: Vertaalmachines. Woordenboek Engels Nederlands. De website van Van Dale biedt basiswoordenboeken in diverse talen. Klik op de paarse selectieknop om het woordenboek Engels-Nederlands of Nederlands-Engels te openen, en typ je woord in. Degelijk woordenboek met omschrijvingen, synoniemen, gebruiksvoorbeelden en vertalingen van Engelse en Amerikaans-Engelse woorden.
auto verkopen
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan. Online woordenboeken Nederlands. Nederlands Engels Nederlands Engels.
cursus engels online gratis
online-woordenboek Vertaling Nederlands-Engels.
We hebben geen vertalingen voor online-woordenboek in Nederlands Engels. probeer het met Google. Tips bij de vertalingen.: Het woordenboek vertaalt geen zinnen, maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt. Wellicht vind je het woord op één van deze websites.:
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
Woordenboek Engels Nederlands online.
Zoek je een gratis woordenboek Engels Nederlands? Hier vind je enkele online woordenboeken, met een korte bespreking. Vertalen Engels Nederlands. Woordenboek Nederlands Engels. Woordenboek Engels Nederlands. Bab.la Engels Nederlands. Engels Nederlands woordenboek met extra informatie over de verschillende betekenissen van een woord en hedendaagse voorbeeldzinnen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Inloggen Van Dale Online. Vertaling marketing en communicatieteksten. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Over Van Dale Vertalingen. Helder zakelijk schrijven. Meer Taaltrainingen Nederlands. Nederlands anderstaligen spreken. Nederlands anderstaligen schrijven. Taaltraining Zakelijk Engels. Zakelijk Engels officemanagers. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon.
Van Dale Online Van Dale.
Ruim 200.000 vertalingen, met hoorbare uitspraak en complete overzichten van naamvallen en meervouden bij bijna alle zelfstandige naamwoorden. Een zeer uitgebreid vertaalwoordenboek voor een helder inzicht in het Spaans van vandaag. Het beste woordenboek om goed Italiaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het meest complete vertaalwoordenboek Portugees met ruime aandacht voor Braziliaans-Portugees. Het moderne Zweeds tot in detail vertaald, inclusief handige kaderteksten. De gebruiksaanwijzing van het Nederlands. Alle taalvragen, bijvoorbeeld over schrijfstijl of taalregels, worden luchtig en begrijpelijk beantwoord. Een toegankelijke vraagbaak voor vrijwel alle taalvragen in het Engels. Eenvoudig doorzoekbaar en ideaal als aanvulling op de woordenboeken. Met Van Dale Online zit u nergens aan vast.

Contacteer ons